Over de Carbon Manager

De Carbon Manager is een online CO2-footprinttool die je helpt bij het verzamelen van data en het beheren van de datakwaliteit. Met onze tool stel je snel een CO2-footprinttool op, monitor je jouw doelstelling en maak je aantrekkelijke rapportages. Al meer dan 10 jaar helpen we organisaties zoals Arriva, a.s.r., VodafoneZiggo en Oasen met hun footprint in de Carbon Manager.

Een tool van LuTz consulting

CO2-footprinttool de Carbon Manager is een applicatie van LuTz consulting. Wij zijn een adviesbureau dat organisaties helpt om te verduurzamen. Onze focus ligt op verduurzaming door energie- en CO2-emissiereductie.

Ons team bestaat uit een netwerk van professionals met jarenlange ervaring en bewezen expertise in hun vakgebied. Naast het vaste kernteam, schakelen we ons vertrouwde netwerk van professionals in als dat nodig is. Zo krijg jij altijd het meest passende team voor jouw vraag. We helpen je graag bij emissiereductie in de organisatie, de keten of bij producten of diensten. Van strategie tot implementatie en monitoring.

 

Bekijk alle functionaliteiten

Contact
Florence Nightingalelaan 12
3527 WG, Utrecht

E info@carbonmanager.nl
T +31 (0)6-50 26 06 59