Nieuw in de Carbon Manager: Automatiseer het verzamelen van data voor jouw CO2-footprint

Het proces rond data verzamelen voor een CO2-footprint is complex en kost veel tijd. Bedenk eens hoeveel tijd je kunt besparen als alle gegevens automatisch ingeladen worden in jouw footprint? Met de Carbon Manager kan het. Sinds kort is het automatiseren van de footprint dataverzameling mogelijk voor onze klanten.

Geef het data verzamelen uit handen

Veel organisaties worstelen met het verzamelen en verwerken van alle data voor hun CO2-footprint. De gegevens komen uit allerlei verschillende bronnen, zijn vaak niet consistent, niet compleet en moeten eerst nog geschikt gemaakt worden voor rapportage in de footprint. Met ons automatische dataverzamelingsproces nemen wij jou al dit werk uit handen.

Automatiseer het verzamelen van data voor jouw CO2-footprint
We zorgen dat de gegevens uit de verschillende bronnen van jouw organisatie worden verzameld, geschikt gemaakt voor de CO2-footprint, gecontroleerd op onjuistheden en automatisch ingeladen in de Carbon Manager. Zo bespaar je tijd, kosten en weet je zeker dat de gegevens in jullie footprint juist zijn. Dan kun jij je weer bezig houden met het nemen van de juiste beslissingen om jullie CO2-reductie doelen te halen.

Een voorbeeld van een aantal datastromen die verzameld en bewerkt worden en dan ingeladen in de Carbon Manager. Direct klaar om rapportages te maken.

Meer weten

Wil je meer weten of ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem even contact op met Maxim Luttmer via luttmer@lutzconsulting.nl of 06/50260659, dan plannen we snel een gesprek in.
Eerst meer weten over de Carbon Manager? Kijk eens bij de de veelgestelde vragen of de functionaliteiten.

Contact
Florence Nightingalelaan 12
3527 WG, Utrecht

E info@carbonmanager.nl
T +31 (0)6-50 26 06 59